К основному контенту

фотоелектричні перетворювачі реферат

фотоелектричні перетворювачі реферат


Перспективними є фотоелектричні первинні вимірювальні перетворювачі на основі перетворення площа-напруга. У таких перетворювачах площа фоточутливого шару фотоприймача, яка освітлюється, змінюється під дією вимірюваної фізичної величини. В результаті, вихідна напруга такого перетворювача є функцією вимірюваної фізичної величини.


Розділ 1. Фотоелектричні перетворювачі. Фотоелектричними називаються такі перетворювачі, у яких величина вихідного сигналу змінюється в залежності від величини світлового потоку, що падає на перетворювач. Явище фотоефекту було відкрито російським ученим А. Г. Столєтова в 1888 р. Фотоелектричні перетворювачі або, як ми будемо їх називати надалі, фотоелементи діляться на три типи: a) фотоелементи з зовнішнім фотоефектом; b) вентильні фотоелементи


В сучасній електронній техніці широко використовують напівпровідникові прилади, принцип роботи яких заснований на фотоелектричних та електрооптичних перетвореннях сигналу 2.  Автор: Пользователь скрыл имя, 15 Января 2012 в 20:26, курсовая работа. Описание работы. В сучасній електронній техніці широко використовують напівпровідникові прилади, принцип роботи яких заснований на фотоелектричних та електрооптичних перетвореннях сигналу 3.


Фотоелектричні перетворювачі - Наука й техніка - реферат на сайті 8ref.com: більше двохсот тисяч рефератів українською мовою в одному місці.  Фотоелектричні перетворювачі - Наука й техніка. ЕНЕРГІЇ. Для живлення магістральних систем електропостачання і різноманітного обладнання на КЛА широко використовуються ФЕП; вони призначені також для підзарядки бортових хімічних АБ.


Фотоелектричні прилади розрізняються: За видом робочого середовища (напівпровідникові, електровакуумні).  За функціональним призначенням: фотодавачі (призначені для перетворення вимірюваної величини в електричний сигнал);фотоприймачі (застосовуються для перетворення світлового сигналу в електричний). Фотоелектричні прилади використовують в світловіддалемірах, пристроях для спостереження за спорудами. 4.4.2. Електровакуумні фотоелементи.


П'єзоелектричні перетворювачі засновані на властивості деяких кристалів перетворювати механічні деформації Х в зміну електростатичних зарядів q на гранях. Це явище оборотно. q = f (Х) - функція перетворення п'єзоелектричного перетворювача.  Характеристики п'єзоелемента, значення коефіцієнтів, що зв'язують електричні і механічні параметри, залежать від типу кристала, від розмірів пластини і від орієнтації її граней відносно кристалографічних осей (від типу зрізу) [5].


Звичайно в камерах використовується 1/3-дюймова CCD, що складається з елементів, що перетворюють світлові хвилі в електричні імпульси (Аналогово-цифровий перетворювач замінює електричні заряди цифровою інформацією). Кількість таких елементів коливається від 350000 у камерах із розрішенням 640х480 до 810000 і більш у камерах 1024х768.  Фотоелектричні перетворювачі енергії (ФЕП).


Як фотоелектричні перетворювачі використовуються фотоелементи вакуумні й газонаповнені - з зовнішнім фотоефектом; напівпровідникові фоторезистори - з внутрішнім фотоефектом; вентильні - з вентильним фотоефектом. Фотострум вакуумних фотоелементів прямо пропорційний інтенсивності світлового потоку. Для збільшення значення фотоструму, який у фотоелементах не перевищує кілька мкА, використовують фотоелектричні помножувачі.


Дорогой товарисч (-ка)! Перед тобой моя бакалаврская работа “Система факсимильной связи.” Сдавалась она летом 2003 года в Киевском Политехническом институте на факультете электроники (ФЕЛ), специальность — электронные приборы и устройства.


Показано построение модели структуры ФЭП для создания математического алгоритма рас- чета ФЭП с заданными характеристиками. Проведена оптимизация математического аппа- рата построения модели универсальной структу- ры ФЭП. Условно объединились два подхода к ее работе.


Реферат на тему: Складання електричних схем вимірювальних кіл. Перетворювачі і давачі Засоби вимірювань - це набір технічних елементів, що мають.  Реферат на тему: Складання електричних схем вимірювальних кіл. Перетворювачі і давачі. Засоби вимірювань – це набір технічних елементів, що мають нормовані метрологічні характеристики та дають змогу одержати кількісне значення фізичної величини у зручній для експериментатора формі.


перетворення сонячної енергії відбувається в основному за рахунок використання фотоелектричних елементів; додаткове або автономне джерело електроенергії приватного будинку; можливість отримання "зеленого" тарифу.


2) фотоелектричного перетворювача, що перетворює усереднені яскравості елементарних ділянок в імпульси електричних сигналів; 3) світлооптичної системи, яка виділяє на оригіналі елемент зображення. 2.2 Пристрої розгортки.  2.2 Фотоелектричні перетворювачі. В апаратурі першого покоління як фотоперетворювач використовувалися фотоелектронні помножувачі (ФЕП).


Висновки. 1. Універсальні моделі абстрактних алгоритмів дають змогу вирішити теоретичні проблеми; універсальна SH-модель призначена для розв язання задач оптимізації характеристик складності апаратно-програмних


Скачать реферат / курсовую на тему Електричний струм у вакуумі, 2016-2017.  Характеристика фотоелектричних приладів, у яких здійснюється перетворення світлового випромінювання в електричний струм, вид робочого середовища. Скачать работу: Електричний струм у вакуумі, 2019 г. Перейти в список рефератов, курсовых, контрольных и дипломов по дисциплине Физика и энергетика.


2.2 Фотоелектричні перетворювачі. В апаратурі першого покоління як фотоперетворювач використовувалися фотоелектронні помножувачі (ФЕП). В апаратурі другого покоління починають застосовувати твердотільні датчики, що складаються з кремнієвого фотодіода і підсилювача.


Звичайно в камерах використовується 1/3-дюймова CCD, що складається з елементів, що перетворюють світлові хвилі в електричні імпульси (Аналогово-цифровий перетворювач замінює електричні заряди цифровою інформацією). Кількість таких елементів коливається від 350000 у камерах із розрішенням 640х480 до 810000 і більш у камерах 1024х768.  Фотоелектричні перетворювачі енергії (ФЕП). Для живлення магістральних систем електропостачання і різноманітного.


сонячна енергія геліоенергетика фотоелектричні перетворювачі солнечная энергия гелиоэнергетика фотоэлектрические преобразователи solar energy solar power photoelectric converters. Вид документа. Тезисы.


Название работы: Вимірювальні перетворювачі (сенсори, датчики). Категория: Контрольная. Предметная область: Коммуникация, связь, радиоэлектроника и цифровые приборы. Описание: Вимірювальні перетворювачі(сенсори, датчики) План. Характеристики (параметри) датчиків. Статичні характеристики датчиків.


Вдосконалення фотоелектричних перетворювачів переміщень в комп’ютерних системах контролю кутових. Параметрів літака. Спеціальність 05.13.05 – комп’ютерні системи та компоненти.


Похожие работы: Інвертори та перетворювачі. Курсовая работа (Теория) по информатике и телекоммуникациям. 315 Кб / 25 стр / 3331 слов / 21721 букв / 22 авг 2013.  Реферат по физике. 160 Кб / 22 стр / 2553 слов / 16474 букв / 28 фев 2011. Термоелектричні перетворювачі та їх застосування. Курсовая работа (Теория) по физике. 533 Кб / 16 стр / 2224 слов / 15094 букв / 13 фев 2011.


Вимі́рювальний перетво́рювач — вимірювальний пристрій, призначений для формування на своєму виході сигналу, що функціонально зв'язаний із сигналом вимірюваної інформації на вході у формі, зручній для передачі, подальшого перетворення, обробки та збереження. Вимірювальна операція, яка здійснюється вимірювальним перетворювачем носить назву «вимірювальне перетворення».


Фотоелектричних перетворювачів ПЕРЕМІЩЕННЯ У поліграфічного обладнання. Опубликовано 08 Jul 2014 в рубриці «Автоматика, Поліграфічне обладнання, Схемотехніка». Елементами електронних пристроїв автоматики, що використовуються в автоматизованих електроприводах, є фотоелектричні перетворювачі


Види оптичних втрат фотоелектричних перетворювачів. Спектральні характеристики кремнієвих ФЕП. Відображення в інфрачервоній області спектру ФЕП на основі кремнію. Вимір коефіцієнта відбиття абсолютним методом. Характеристика фотометра відбиття ФО-1.


Показано построение модели структуры ФЭП для создания математического алгоритма расчета ФЭП с заданными характеристиками. Проведена оптимизация математического аппарата построения модели универсальной структуры ФЭП. Условно объединились два подхода к ее работе.


Перспективними є фотоелектричні первинні вимірювальні перетворювачі на основі перетворення площа-напруга. У таких перетворювачах площа фоточутливого шару фотоприймача, яка освітлюється, змінюється під дією вимірюваної фізичної величини. В результаті, вихідна напруга такого перетворювача є функцією вимірюваної фізичної величини.


В сучасній електронній техніці широко використовують напівпровідникові прилади, принцип роботи яких заснований на фотоелектричних та електрооптичних перетвореннях сигналу 1.  Автор: Пользователь скрыл имя, 15 Января 2012 в 20:26, курсовая работа. Описание работы. В сучасній електронній техніці широко використовують напівпровідникові прилади, принцип роботи яких заснований на фотоелектричних та електрооптичних перетвореннях сигналу 2.


Бесплатные рефераты. Фотоелектричні перетворювачі. Наука і техніка. Фотоелектричних перетворювачів ЕНЕРГІЇ.  Робота ФЭ заснована на внутрішньому фотоелектричного ефекту в напівпровідниках. Зовнішні радіаційні (світлові, теплові) впливу зумовлюють у шарах 2 і 3 поява неосновних носіїв зарядів, знаки яких протилежні знаків основних носіїв р-і п-областях.


Дорогой товарисч (-ка)! Перед тобой моя бакалаврская работа “Система факсимильной связи.” Сдавалась она летом 2003 года в Киевском Политехническом институте на факультете электроники (ФЕЛ), специальность — электронные приборы и устройства


Термоелектричні перетворювачі - це прилади, в яких змінюється термоелектрорушійна сила при встановленій різниці температур За певними розрахунками, при відомому значенні коефіцієнта термоЕРС, чи за допомогою графіка залежності ∆E (∆T) можна визначити дану різницю температур


Вибір вимірювальних датчиків. Особливості монтажу термометра опору на трубопроводі. Розробка схеми перетворювача витрати газу з корекцією по температурі і тиску газу. Вибір і робота микроконтроллера. Розрахунок елементів блоку живлення.


Перетворення енергії оптичного випромінювання в енергію будь-якого іншого вигляду (електричну, теплову) за допомогою приймачів: теплових та фотоелектричних.  Реферат: Приймачі випромінювання. Приймачі випромінювання. Приймачами випромінювання називають елементи, що призначені для перетворення енергії оптичного випромінювання в енергію будь-якого іншого вигляду (електричну, теплову).


Тип: Реферат ; Размер: 372.56 Kb. ; Поява вільних електронів І дірок може бути пов'язана з іншими чинниками, зокрема, із поглинанням оптичного випромінювання. Носії струму, що виникли в матеріалі, минаючи термічне збудження, називаються незрівноваженими. Відповідно І надлишкова провідність називається незрівноваженою


Пряме перетворення сонячної енергії в електричну (фотоелектричні перетворювачі) (реферат, курсовая, диплом, контрольная). Найбільш оптимальним є пряме перетворення сонячної енергії в електричну, що стає можливим при використанні фотоефекту.


Узнать цену реферата по вашей теме. Фотоелектричний ефект. Тема 1. Фотоелектричний ефект План 1. Предмет,методи і завдання квантової фізики 2. Законифотоефекту. Дослідження Столєтова 3. Квантоватеорія фотоефекту 4.Фотоелементи таїх застосування. 1. Предмет, методи і завдання квантової фізики Загальні відомості Як вже зазначалось, в кінці XIX і на початку XX ст. було відкрито ряд фізичних явищ, які неспроможна пояснити класичнафізика.


Дорогой товарисч (-ка)! Перед тобой моя бакалаврская работа “Система факсимильной связи.” Сдавалась она летом 2003 года в Киевском Политехническом институте на факультете электроники (ФЕЛ), специальность — электронные приборы и устройства.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

харківщинознавство 8 9 класс гдз

харківщинознавство 8 9 класс гдз Робочі зошити Харківщинознавство Робочий зошит 8-9 клас Грінченко О.І. для загальноосвітніх шкіл  Доставка по всій Україні. Великий асортимент. Оптові знижки. Заходьте.  Харківщинознавство Робочий зошит 8-9 клас для загальноосвітніх навчальних закладів Грінченко, С. Л. Губіна, Дрожжина Т.В. ( Гімназія ). В наявності. Артикул: 978-966-474-184-9. Робочий зошит Харківщинознавство 8-9 класи Авт: Грінченко О. Вид-во: Гімназія. Отзывы о компании Интернет-магазин «Книгово». 63% положительных из 923 отзывов. Актуальность цены. 89%. Актуальность наличия. 78%. ✔ ГДЗ. ЕГЭ. 6 класс 7 класс 8 класс 9 класс 10 класс 11 класс. Главная -> 9 класс -> Решебник -> Ответ. ↻ Список. Упр.3b Урок 4 Unit 8 New Millennium English 9 класс. 3b Сопоставьте слова из двух колонок и проверьте себя с помощью текста в 2b. • все эти места в музее. 1 интерактивная d) выставка. 2 информационная c) доска. 3 сувенирный b) магазин. 4 детская e) площадка. Харківщинознавство 8-9 кла

ызы ты математика 2 сыныптар факультатив саба тар к нтізбелік жос

ызы ты математика 2 сыныптар факультатив саба тар к нтізбелік жос Образовательный интернет проект Интернет конкурсЫ проводит Международные конкурсы, олимпиады для педагогов, учителей, воспитателей, руководителей, учащихся, студентов и детей. Проводятся дистанционные семинары, курсы повышения квалификации. Можете разместить публикацию. Здесь размещены поурочные планы по различным предметам, а также статьи посвященные образованию ызы?ты математика 2 сынып - математика, планирование. Екінші сыныпқа арналған арнайы курс «Қызықты математика» дәстүрден тыс және қызықты тапсырмаларды орындау үшін қажет пайымдау жасау, ой қорыту білігін. kopilkaurokov.ru. EduLife.kz - Қызықты математика 2-сынып | Сабақ жоспарлары. Қызықты математика 2-сынып. Қызықты математика 2-сынып. Файлды жүктеу. ×. www.hwww.nio.kz. Факультатив «Ғажайып математика». Оценка 4.9 (более 1000 оценок). Танатарова Шолпан.  Өткенді қайталау:заттарды салыстыру-биік-алас,үлкен-кіші,кең-тар. ІІ.Жаңа сабақ. Іздену - ұйымдастырушылық

всесвітня історія 10-11 класс земерова скирда

всесвітня історія 10-11 класс земерова скирда 10-11 классы (Т. Ю. Земерова, И. Н. Скирда). Рецензии Отзывы Цитаты Где купить. Эти книги могут быть Вам интересны. Русский язык. 5 класс.  10-11 классы» пока нет. Оставьте отзыв первым. Цитаты (0). Добавить цитату. Цитат из «Всемирная история в определениях, таблицах и схемах. 10-11 классы» пока нет. Добавьте цитату первым. Где купить? Книгу «Всемирная история в определениях, таблицах и схемах. 10-11 классы» Т. Ю. Земерова, И. Н. Скирда можно приобрести или скачать: в 1 магазине по цене 154 руб. Объявления. Разместить объявление. 10 клас Всесвітня історія. 11 клас Історія України. 11 клас Всесвітня історія. Доброго дня! Головна.  Adobe Acrobat Document 4.1 MB. Download. Іст України в таблицях і схемах.10-11 кл. Adobe Acrobat Document 7.1 MB. Download. Пропонований навчальний посібник є довідником із курсу всесвітньої історії для 10—11 класів. Він охоплює події початку XX ст. — початку XXІ ст. Матеріал подано у вигляді схем і таблиць, що по